Jeg kan motionere, lave mad min middag, sætte væk retter, eller endda generere, mens du lytter til dem, og få en mulighed for at indhente alle de bøger, mine nære venner fortæller mig at gå igennem. For eksempel behøver Prime-medlemmer ikke at lytte til annoncer, mens de afspiller musik. Du kan tilføje og trække højttalere (ved at trykke på cirkelknapperne ved siden af dine enheders navne) samt justere lydstyrken, både for individuelle højttalere på skyderne, der vises under deres navne, eller for alt, hvad der afspilles på skyderen øverst. Men, ganske stor mængde af lydbøger er krypteret med Digital Right Management (DRM), som forhindrer ejerne i at formidle lydbøger samt kopiere dem til andre enheder frit.

Hvis du vil afspille iTunes-kopibeskyttet musik på Zune, kan du bruge Tune4Win M4P Converter til at konvertere iTunes-lydbånd til MP3-format, lydbog hvilket kan understøttes godt af Zune-enheder. Tune4Win-software giver også et professionelt iTunes-lydkonverteringsværktøj. Dette er en unik måde for børn at holde deres færdigheder tonet, før de kommer tilbage til skolen, og som vi sagde, giver voksne med nogle gratis lyd og ebøger. Overvej at tilføje funktionalitet, hvor når du trykker på et ord, vises et værktøjstip, der giver ordet mening. I stedet for at brugerne betaler for individuelle bøger, kan de i stedet vælge at betale et gebyr, der giver dem adgang til hele biblioteket i din læseapp i en bestemt periode.

Med innovativ støjreducerende teknologi giver Sony WF-1000XM3-øretelefonerne brugerne den ultimative følelse af lyttefrihed. Hvis du lytter udendørs, vil jeg anbefale at få dig et par støjreducerende hovedtelefoner og nogle læse musik på baggrunden. Mens læsning har brug for din komplette besættelse og en hengivenhed af tid, lydbøger giver dig mulighed for at engagere sig med en e-bog, mens de udfører andre aktiviteter. Selvom dette kan fungere, er annoncer en sikker måde at irritere brugere, der gennemser din app. Lyt for eksempel til en del af en hypermotivationel lydbog, mens du er på vej på arbejde. Lydbøger har brug for næsten lige så meget generalprøve, redigering og arbejde som en film eller tv-skærm, der er så flere måder at gå gennem en tilbudt sætning og dialog har til fineste afspejler den faktiske personlighed af en karakter.

En hel del arbejde går ind i praktiserende side kort efter webside i lydbøger, og en hel del af operere går ind coaching og tilskynde dem, der er involveret i produktionen. God ting er, at der er så mange måder om, hvordan man får adgang eller at have en kopi af den slags bøger. I stedet for at tilbyde hele biblioteket kan du i stedet overveje at oprette et differentieret abonnement, der giver brugerne adgang til en række forskellige indholder baseret på abonnementstypen. Lytte til musik eller lydbøger er blevet en meget lettere og mere intim oplevelse, da brugerne er i stand til at få mere ud af deres øretelefoner uden at skulle ofre på kvaliteten af lyd, de får. Her kan du benytte mere thatn 85000 downloades Audible lydbøger af bedst sælgende forfattere af bøger online. Både min mor og 1 af mine brødre er af samme mening og synes for lydbøger lige så generelt.