Lån betaling beskyttelse forsikring kan være en stor køber, og det kan give en værdifuld sikkerhedsnet, som at falde, hvis du finder dig selv ud af arbejde på grund af en ulykke, lang sigt sygdom eller arbejdsløshed. Coveret kan give dig en skattefri månedlig indkomst, som giver dig mulighed for at betale dine forpligtelser uden bekymringer, mens du kommer tilbage til arbejdet. Den periode, du normalt er dækket for, er typisk op til 12 måneder, men med nogle politikker er det op til 24 måneder, hvilket normalt er mere end nok tid for dig at komme tilbage på fødderne.

Men politikken er kun et godt køb, hvis du vælger det omhyggeligt og klogt. Desværre industrien er blevet ødelagt af den negative omtale omkring lånet beskyttelse med de høje gade långivere er de vigtigste skyldige, når det kommer til at sælge over-prissat, nogle gange uegnet, dækning.

Hvis du ønsker at beskytte dig selv med lån betaling beskyttelse forsikring så skal du shoppe rundt og gå til en standalone udbyder. En specialist, der kun beskæftiger sig med betaling beskyttelse vil være i stand til at tilbyde dig de billigste præmier sammen med at give dig de bedste råd om politikken. En af de største resultater af finanstilsyns myndighedens nylige undersøgelse af sektoren var, at politikkerne blev mis-solgt med forbrugeren, der ikke havde noget håb om at gøre krav på det, hvis de rent faktisk kom ud af arbejde. De fleste gange grunden til, at politikken var blevet mis-solgt skyldtes de udelukkelser inden for den politik, som forbrugeren ikke var klar over. High Street långivere har meget lidt viden, når det kommer til at sælge beskyttelsespolitikker, og det er derfor, det er altid sikrere at købe fra en uafhængig udbyder.

Så er lånet betaling beskyttelse et godt køb? Ja det kan helt sikkert kan være, men kun vipbanks ved at se nøje på, hvad politikken tilbyder, og afgøre, om det er egnet til dine behov.