Hvert websted har sit eget sæt af retningslinjer men jeg tror, hvis du overholder følgende-flere af dine artikler vil blive offentliggjort. Det er bedst at kontrollere hvert enkelt websted sæt regler (men hvem har tid) eller følge denne grundlæggende sæt do ‘s og don’ts.

1. Indsend artikler regelmæssigt

2. stort begyndelsesbogstav i alle ord i emnelinjen

3. må kontrollere stavning og grammatik- og så tjekke det igen

4. du må skrive originale artikler om emner du har en passion for

5. gør skrive artikler, der er omkring 400-800 tegn i længden for kort og for lang vil blive afvist

6. du må skrive en artikel-ikke en åbenlys reklame

7. lave indskrive den afsnitsformatering

8. du må skrive en informativ forfatter ressource box

9. Brug HTML-tags (hvis tilladt)-jeg ville vise et eksempel på en ordentlig link- men højst sandsynligt ville det medføre artiklen at blive afvist. Bare Google HTML-linket for at se hvordan man gør det rigtigt

1. må ikke udnytte hvert bogstav i emnelinjen

2. ikke fed genstand eller dine links

3. ikke indgive mere end 2 links i forfatterens ressource box

4. må ikke lægge links i teksten i artiklen

5. ikke tilsløre links-gøre det lovligt at få links tilbage til dit websted

6. må ikke skrive en annonce-skrive en artikel (jeg kender-jeg er allerede sagt ovenfor)

Her er nogle generelle anbefalinger:

1. få en reel domæne det er langt mere acceptabelt og professionelle end blogspot, angelfire eller nogen af de andre steder, gratis site. Hvis du ønsker at have en blog få et domæne og bruge wordpress-domænet vil koste alle omkring 8 dollars om året, og hosting kan havde for under $5 per år.

2. Brug en autosubmitter. Der er gratis og betalte tjenester uanset hvad dine artikler vil være på hundredvis eller tusindvis af websteder i stedet for en eller to. Opmærksom på at nogle artikel websteder ikke acceptere artikler indsendt af autosubmitters men de er i mindretal.

3. besøg din artikel. Mange artikel websteder vil sende dig en e-mail, der fortæller dig, at din artikel er blevet indsendt. Gå og se og sørg for, at det ser OK, linkene er korrekte og derefter stemme for det. og hvis stedet har sociale bogmærker-bogmærke det.

4. Hvis du bruger Private Label rettigheder (udlån) artikler ændre dem-gøre dem anderledes så de ikke er det samme som en bazillion andre artikler online.

5. Tjek acceptere websteder retningslinjer nogle ikke gambling artikler, seksuelt orienterede artikler mv. Nogle vil endda falde din artikel, hvis det ikke passere deres interne ordsøgning. Jeg har haft nogle faldt for ved hjælp af ordet “sex” eller “hash” i artiklen. Selv om “sex” artikel var sundhedsrelaterede og “hash” artikel blev en travel rådgivning artikel informere rejsende ikke at smugle narkotika. Sommetider vinde du ikke.

6. må ikke blive frustreret. Det kan tage tid for artiklerne, der bliver indekseret i søgemaskinerne, og det kan tage tid for artikel webstedsejere at godkende dine artikler. Holde bare plukker væk, og det vil betale sig.

7. kvalitet er bedre end kvantitet. Bare cranking ud crap artikler dagligt er ikke så god som skriver 2 eller 3 gode artikler hver uge.

8. tage tid med emnet. Hvis emnet er kedeligt vil sandsynligvis artiklen ikke får læst. Være kreativ.

9. skrive 2 eller 3 sætninger i den forfatter ressource box. Fortæl os om dig selv og hvorfor du er ekspert på dette emne eller hvorfor vi skal klikke på dit link.

Forhåbentlig hjælper dette dig med at få flere af dine artikler.