Amning er uden tvivl den mest fremragende middel til at fodre din nyfødte baby. Det har en masse fordele i forhold til fodring med en flaske og næsten ingen ulemper. Mere end en million babyer forgå hvert år på grund af får formel!

Modermælk gør anvendelig bare den rigtige ernæring, som dit barn kræver og også beskytter dem mod eventuelle sygdomme. Forskning har fastslået, at børn, der var ammede vid udstrækning erhverve en mindre sats af allergier, diarre, udslæt, øre smitteevne, hospital optagelse og yderligere medicinske problemer end børn, der blev givet formel.

Formlen for en baby er fremstillet af mælk fra en ko. Problemer med formlen er at det omfatter en separat slags protein end den menneskelige mælk og omfatter ikke den passende ernæring, som babyer kræver så godt. Menneskelige babyer har svært ved at behandle dette særlige protein og de er derfor mere ofte end ikke meget federe end babyer, der ammede. Modermælk har fået mindst hundrede indholdsstoffer, der ikke findes i formlen.

Når et barn bliver ammede af moderen, er antistoffer af moderen desuden overføres til barnet. Dette skjolde spædbarn fra lidelser og sygdomme såsom bronkitis, lungebetændelse, influenza, botulisme, stafylokokker infektioner, øreinfektioner og mæslinger. Omkring 80% af de celler, der er til stede i modermælk er celler, som ødelægger svampe, bakterier og vira!

Kontrasterende til fodring fra en flaske, lader amning moderen omfavne hende spædbarn tæt på hendes mange gange hver dag. Barnet vil føle en følelse af sikkerhed på grund af dette og ville gøre en bedre bonding med mor. Sygepleje er et mål for tryghed og kærlighed til en baby.

Hvis du tænker på bryst feeing dit barn, bør du være bevidst, at det kan være en smule ondt, når du begynder at gøre det for første gang. Derudover kan brystvorter få engorged, revnede eller ømme. Du bliver nødt til at fodre på en regelmæssig basis eller dine bryster ville føle sig en smule møre på grund af at være en meget fuld. Du ønsker en masse mere knyttet til dit barn i stedet for en mor, der fodrer formel.

Når du har haft babyen, du er meningen at bryst feed i et stykke tid, hvis det er muligt midt i en time efter levering. Du vil ikke være at gøre mælk indtil nu men du ville have råmælk, der er en væske, der består af antistoffer mod alle lidelser. Nyfødte babyer har at blive fodret ikke mindre end hver 2 timer. Når de bliver lidt ældre vil de falde på en mere normal tidsplan.

Hvis du er blevet en ny mor ville du sikkert gerne give barnet den mest fremragende pleje du kan. Modermælk er den måde du kan gøre dette. Modermælk består af hele partiet at din baby kræver og vil gøre ham en hel del sundere og gladere.