Alt for ofte befinder disse dage låntagere sig ofre for en money management system, der ikke fungerer. Den nuværende tryllestav til at få den gennemsnitlige forbruger er et realkreditlån, der betaler sig en gæld samtidig med at de overforbrug og gæld bygning brug af kredit-ledningen. Se det i øjnene. Vi er en låntagning nation, og vi er i problemer. Den nuværende pest er kendt som interesse kun realkreditlån.

Lån selskaber fortsat at udvide kredit, der rækker langt ud over acceptable gæld til indkomst nøgletal – en farlig praksis for at være sikker. Den gennemsnitlige forbruger på grund af mere end nogensinde, da de befinder sig langsomt ved at blive begravet under stadigt stigende kreditkort gæld. Det starter tidligt. Recruiters foring hallerne i campus bygninger, uddele ansøgninger om kreditkort, lovende kredit til unge, naive college studerende. Andre forbrugere, ikke i college, men stadig en del af de alt for nidkær udgifterne offentlige, også fortsat at blinke deres plast, som de køber deres måde yderligere gæld. Hvad er deres ultimative plan for forvaltning af kreditkort gæld? De vil bruge en interesse kun realkreditlån til at afbetale kreditkort gæld, de fortsat at akkumulere, men kan ikke rigtig råd, ender med kreditkort gæld, der ikke er virkelig på vej ned og et realkreditlån, der fortsætter med at gå op. Som sagt en money management system, der er dømt.

Opadrettede til interesse kun realkreditlån er den måde, at det tager en ikke-fradragsberettigede spirende gæld og forvandler det til en fradragsberettiget spirende gæld. Cool, huh? Ikke rigtig. Hvis du bruger mere end du har råd, giver interesse kun realkreditlån ingen mening for nogen, men pant selskab. De virkelig ønsker ikke at skære ned dine udgifter og administrere dine aktiver klogt. Jo vil sådan en kompetente økonomiske beslutning fra din side betyde færre indtægter fra deres side.

I stedet for at tage lemming tilgang til brug af realkreditinstitutter, der reklamerer for deres tjenester for at give interesse kun realkreditlån for at give forbrugerne med dårlig kredit poster til at betale deres udestående kreditkort gæld, bør forbrugerne i stedet opfordres hurtigudbetaling.dk til at overveje, hvordan de bruger deres indtægt. Lære at ikke overforbrug ville løse de problemer både nu og i fremtiden, hvor renter kun realkreditlån tilbyder ingen langsigtede løsninger på ethvert niveau for enhver forbruger. Det er simpelthen en dårlig aftale.

Sure, det er risikabelt at finansiere forbrugere med dårlig kredit. Men et realkreditlån angiver, at der er et stykke af god, solid sikkerhedsstillelse her. Risikere en solid levedygtige aktiv for en interesse kun lån er det klassiske tekst-bog eksempel på dårlig dømmekraft. At pådrage sig en prioritetsgæld til enhver tid er noget, der bør overvejes nøje og hvis forbrugeren ikke har en klar forståelse af de begreber omkring realkreditlån og interesser, kan de beslutninger, der påvirker dem negativt i mange år frem- især i den finansielle verden. Desværre, de fleste af dem, der berøres af afgørelser som interesse kun realkreditlån er allerede i dårligt risiko/dårlig kredit/dårlig beslutningstagning historie og så de føler kantet, uden nogen steder at vende.

Det er helt sind boggling at med alle lag af forordninger og statistikker, der er flashed til offentlig og offentliggjort om gode og dårlige kreditvurderinger at forestillingen om en interesse kun lån er endda lovligt. Hvor er de ledere, der formodes at forudsige og beskytte udlån industrien? Helt sikkert være ikke opmærksom på dette begreb, det er helt sikkert! Måske Alan Greenspan døset under indførelsen af denne særlige realkreditlån lån indstilling, men én ting er sikkert – nogen bør vække ham, før realkreditmæglere finde en anden genial ide at bringe forbrugernes gæld til en endnu højere all-time high!